Marseille: gyűrűzik a Brandao-ügy, rendőri kihallgatás az edzésen

Vágólapra másolva!
2011.03.09. 15:00
Nyomozók jelentek meg a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille szerdai edzésén a szexuális zaklatással vádolt Brandao ügyében, és tanúként kihallgatták a játékosokat.

Mint arról kedden beszámoltunk, az OM brazil csatárát őrizetbe vette a rendőrség, miután egy fiatal nő feljelentette szexuális zaklatás vádjával. A nyomozók azért jelentek meg az OM szerda délelőtti edzésén, hogy tanúként meghallgassák a játékosokat és a szakmai stáb tagjait az ügyben.kedden beszámoltunk, az OM brazil csatárát őrizetbe vette a rendőrség, miután egy fiatal nő feljelentette szexuális zaklatás vádjával. A nyomozók azért jelentek meg az OM szerda délelőtti edzésén, hogy tanúként meghallgassák a játékosokat és a szakmai stáb tagjait az ügyben.

A La Provence című dél-franciaországi lap információja szerint a múltban három másik OM-játékosnak is volt viszonya Brandao 23 éves feljelentőjével.

Ugyancsak ez a lap szellőztette meg, hogy a nő – a keddi szembesítéskor megsajnálván az összetört játékost – visszavonta a feljelentését, és a botrány nagyságától kiborulva könnyek között hagyta el a rendőrséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik