Maradona: Becsaptak és elárultak engem

Vágólapra másolva!
2010.07.29. 12:37
null
Maradona sajtótájékoztatón számolt be érzéseiről (Fotó: Action Images)
Diego Maradona kifakadt: az argentin válogatott éléről távozó szövetségi kapitány szerint az argentin szövetség vezetői elárulták őt, és tisztességtelen eszközökkel vették el a posztját. Julio Grondona, a szövetség elnöke azonban úgy véli, az isteni Diego értette félre a helyzetet.

Diego Maradona rendkívül dühösen nyilatkozott az argentin válogatottól való távozásának körülményeiről. A szövetségi kapitányi posztról menesztett szakember szerint az Argentin Labdarúgó-szövetség becsapta és elárulta őt.

„Azért hívtak, hogy tüzet oltsak, és én ezt megtettem. Grondona hazudott nekem, Bilardo pedig elárult. Miközben gyászoltunk, Bilardo azon dolgozott a háttérben, hogy kirakjon a válogatottól” – mondta Maradona.

Pedig hétfőn a szövetség új, négy évre szóló szerződést ajánlott Maradonának, aki azonban nem fogadta el azt, mivel hét segítőjétől meg kellett volna válnia.

„A szakmai stábommal arra készültünk, hogy folytatjuk. Grondona Dél-Afrikában az öltözőben több tanú előtt is azt mondta, hogy elégedett a munkámmal, és azt akarja, hogy folytassam. De amikor visszatértünk Argentínába, minden megváltozott. Minden tőlem telhetőt megpróbáltam, hogy jobb legyen az argentin futball” – mondta az „isteni” Diego.

Az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke, Julio Grondona azonban úgy véli, nem csapta be Maradonát, hanem a korábbi kiváló futballista értette félre szavait.

„Sajnálom, hogy távozott, ez nagyon szomorú. De én nem hazudtam Maradonának. Elmondtam neki, hogy elégedett vagyok vele, és folytatnia kellene. Azt azonban félreértette, hogy milyen feltételek mellett maradhatna” – mondta Grondona.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik