HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.17 10:22 Frissítve: 2018.08.17 12:26

Ligue 1: pénteken eldőlhet végre Balotelli sorsa

Pénteken végre megoldódhat Mario Balotelli átigazolási ügye, a Nice-től távozni akaró olasz válogatott csatárt hetekkel ezelőtt összeboronálták az Olympique Marseille-jel, amely pénteken utolsó rohamra indul. De a dél-francia csapatnak van B-terve is.

HIRDETÉS
Balotelli végre a Marseille játékosa lehet (Fotó: Instagram)

 

 

A Sky Sport Italia úgy tudja, az Olympique Marseille képviselői pénteken leülnek egy végső tárgyalásra a Nice vezetőivel, hogy végre megállapodjanak Balotelliről. Az olasz csatár két év alatt 66 tétmérkőzésen 43 gólt szerzett és három gólpasszt adott a nizzaiak színeiben, azonban a nyáron jelezte, szeretne távozni.

A problémát az jelenti, hogy még egy évig érvényes szerződés köti jelenlegi klubjához, amely így teljes joggal háborodott fel azon, hogy Balotelli nem jelent meg az első edzésen, ugyanakkor július elején engedély nélkül orvosi vizsgálaton vett részt Marseille-ben.

Miután a Nice elutasította a vetélytárs ajánlatát, Balotelli bojkottálta az edzéseket, és csupán június végén kapcsolódott be a közös munkába.

Miután a tárgyalások megrekedtek, Rudi Garcia edző Valencia felé fordult, és tárgyalásokat kezdett Simone Zazával, ugyanakkor jelezte, továbbra is Balotellit tartaná az első számú választásnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS