HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.05.16 07:09 Frissítve: 2014.07.13 02:22

Libertadores-kupa: Riquelme kiejtette Patóékat

Argentin csata már biztosan lesz a Libertadores-kupa negyeddöntőjében, miután  a Newell's Old Boys és a Boca Juniors is továbbjutott a nyolcaddöntőből.

 

 A Newell's 2–2-es összesítésben, idegenben szerzett több góllal búcsúztatta a szintén argentin Vélezt, és jutott be a legjobb nyolc közé a Libertadores-kupában.Ugyanezen az ágon, a másik párharcban az ugyancsak argentin Boca Juniors a 34 éves Juan Roman Riquelme találatának köszönhetően 1–1-es döntetlent ért el a második félidőre Alexandre Patót is bevető brazil Corinthians otthonában, ezzel pedig 2–1-re megnyerte a párharcot, és készülhet a Newell's ellen

Ennek a csatának a győztese az Atlético Mineiro (brazil)–Tijuana (mexikói) párharc nyertesével találkozik majd az elődöntőben, míg a másik két negyeddöntőben a perui Real Garcilaso és a brazil Fluminense még ellenfélre vár.           

LIBERTADORES-KUPA
NNOLCADDÖNTŐ

Vélez Sarsfield (argentin)–Newell's Old Boys (argentin) 1–2 (Ferreyra 82., ill. Casco 4., Scocco 41.)
Továbbjutott a Newell's, 2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.

Corinthians (brazil)–Boca Juniors (argentin) 1–1 (Paulinho 51., ill. Riquelme, 25.)
Továbbjutott a Boca, 2–1-es összesítéssel.

 

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.