HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.27 14:01 Frissítve: 2018.06.27 16:10

Lengyelország: most hagyta el a Videotont, máris szerződést bontott új csapatával

Nem minden nap hallani olyan történetről, amely ezekben az órákban Asmir Suljicról kering a lengyel sportsajtóban. A Videoton labdarúgócsapatától távozó bosnyák szélső már februárban aláírt a Wisla Krakówhoz, a megállapodása július elsején lépett volna életbe, de mielőtt hivatalosan is a krakkói klub keretéhez tartozott volna, közös megegyezéssel szerződést bontottak vele.

Suljic csak néhány edzésen öltötte magára a Wisla szerelését (Fotó: Twitter)

 

A 26 esztendős támadó szerződése június végén jár le a Videotonnál, de mivel Székesfehérváron már a télen közölték vele, hogy a tavaszi szezonban nem számítanak rá, februárban kettő plusz egy évre aláírt a Wislához. Suljic megállapodása a lengyeleknél hivatalosan július elsején lépett volna életbe, ám még ez előtt elváltak a felek útjai.

A Wisla Kraków szűkszavú közleménye csak arról ír, hogy a szerződésbontást a játékos kezdeményezte, a Gazeta Krakowska azonban részleteket is közöl. A regionális napilap azt gyanítja, Suljic azok után már nem szeretett volna a Wislában szerepelni, hogy a vezetőség megköszönte Joan Carrillo vezetőedző munkáját, akit a futballista jól ismer Magyarországról.

Az NB I-ben az Újpest és a Videoton színeiben összesen kilenc gólt szerző támadó a felkészülés kezdetén ugyan csatlakozott a Wislához, ám furcsán viselkedett. Betegségre hivatkozva nem akart részt venni az edzéseken, az orvosi stáb ugyanakkor teljesen egészségesnek nyilvánította, a vizsgálatok nem mutattak ki nála semmiféle egészségügyi problémát.

A krakkói klub sportigazgatója, Arkadiusz Glowacki már székfoglalója során kijelentette, csak olyan futballistákat szeretne a Wisla keretében tudni, akik valóban a klubnál szeretnének játszani, Suljic azonban a trénerváltás után minden bizonnyal meggondolta magát.SULJIC A WISLÁNÁL


2019.03.22 19:45:21

Minden más foci nemzetisport.hu

Csehül álltak: az angolok a Wembley-ben öt gólt vágtak a borzalmasan védekező vendégeknek.

2019.03.18 18:36:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Hetedik állomásához érkezik a darts Premier League. Folytatódik a tenisz Miami Open.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.

2019.03.13 23:40:55

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sport hőskorszakának makulátlanságáért sem tennénk feltétlenül tűzbe a kezünket, már csak azért sem, mert akkoriban is gyarló emberek feszültek egymásnak a vicces mezek ellenére nemesnek hirdetett küzdelemben.

2019.03.12 23:53:48

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Talán annyit szűrhetünk le: ahogy a szerbek és a horvátok jó pénzért cserébe zokszó nélkül megválnak legnagyobb tehetségeiktől (hiszen úgyis terem másik), úgy trénereiktől is (mert az is terem).