Lengyelország: Lovrencsics gólt lőtt, és két gólpasszt adott

Vágólapra másolva!
2012.08.18. 20:01
null
A védő már fekszik, Lovrencsics Gergő pedig a következő pillanatban megszerzi első gólját a lengyel bajnokságban (Fotó: Lukasz Cynalewski/Agencja Gazeta)
Lovrencsics Gergő egy góllal és két gólpasszal főszerepet játszott abban, hogy a Lech Poznan hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Ruch Chorzówot a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójában.

Lovrencsics Gergő végig a pályán volt élete első lengyel bajnoki mérkőzésén, amelyen a mezőny legjobbjának bizonyult. A Lombard FC-től kölcsönvett magyar támadó végig nagy kedvvel és lendülettel futballozott, számos veszélyes megmozdulással vétette észre magát, háromból gól született.

A 35. percben a Lech már 1–0-ra vezetett, amikor Lovrencsics remek jobb oldali beadásából Bartosz Slusarski a kapuba fejelt.

A 44. percben a magyar támadó Slusarskit ugratta ki a balösszekötő helyén, visszakapta tőle a labdát, egy csellel elfektette védőjét, majd jobb külsővel a hosszú alsó sarokba lőtt, eldöntve gyakorlatilag a pontok sorsát.

Lovrencsics a második gólpasszát a 90. percben adta, amikor bal oldali szöglete után a szerb Vojo Ubiparip a jobb felsőbe fejelt, beállítva a 4–0-s végeredményt.

LOVRENCSICS QUARESMÁTÓL IS ELLESETT EGY-KÉT TECHNIKÁT


LOVRENCSICS GÓLJA ÉS GÓLPASSZAI

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
1. FORDULÓ, SZOMBATI EREDMÉNYEK
Jagiellonia Bialystok–Podbeskidzie 2–1
Widzew Lódz–Slask Wroclaw 2–1
Lech Poznan–Ruch Chorzów 4–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik