Lengyelország: Kádárék esélyt sem adtak Nikolicséknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 22:10
A lengyel bajnok Lech Poznan hazai pályán 3–1-re megverte a kupagyőztes Legia Warszawát a lengyel Szuperkupáért rendezett mérkőzésen. A házigazdánál Kádár Tamás végigjátszotta a meccset, a fővárosiaknál Nikolics Nemanját a 82. percben cserélte le edzője.

A Lech Poznanban Kádár Tamás a kezdőcsapatban kapott helyet, míg Holman Dávid és a térdsérüléssel bajlódó Lovrencsics Gergő nem volt a keret tagja. A vendégeknél Nikolics Nemanja játszott az előretolt csatár szerepében.

A bajnokcsapat Tomasz Kedziora góljával már tíz perc után megszerezte a vezetést, majd Marcin Kaminski az első félidő második felében megduplázta a Lech előnyét. A hajrában felpörögtek az események, a 87. percben Karol Linetty is bevette a varsóiak kapuját, akik a hosszabbításban Michal Zyro jóvoltából megszerezték a becsületgólt. Kádár az 57. percben sárga lapot kapott, Nikolics a 82. percig volt a pályán.

A Lech Poznan ötödször hódította el a lengyel Szuperkupát, ezzel a négy diadalnál járó Legiát maga mögött hagyva átvette a vezetést az örökranglistán.

LENGYELORSZÁG, SZUPERKUPA
Lech Poznan–Legia Warszawa 3–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik