Lehmann is a Salzburg kapusjelöltjei között

Vágólapra másolva!
2010.04.20. 16:00
null
Jens Lehmannt szeretné megszerezni Huub Stevens (fotó: Action Images)
Jens Lehmann is a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának kapusjelöltjei között van. Az osztrák együttes a súlyosan megsérült Eddie Gustafsson helyére mindenképpen szeretne egy új hálóőrt igazolni.

Súlyos sérülést szenvedett Eddie Gustafsson, a Salzburg labdarúgócsapatának kapusa, akinek lábára a Linzer ASK elleni bajnokin tartott rá Lukas Kragl. A svéd hálóőr lába eltört, a támadó azonban megúszta egy sárga lappal az esetet.

Gustafssont időközben megoperálták, és a hírek szerint pályafutása nem forog veszélyben, ám fél év kényszerpihenő mindenképpen vár rá. A Salzburg vezetői emiatt kénytelenek új kapus után nézni.

A Salzburger Nachrichten napilap szerint négy hálóőr neve vetődött fel, köztük van Jens Lehmann is, aki pedig már korábban bejelentette, hogy a nyáron visszavonul az aktív labdarúgástól. Huub Stevens, a Salzburg vezetőedzője azonban szívesen dolgozna újra együtt Lehmann-nal, aki a Schalkénál töltött ideje alatt már volt a játékosa.

Lehmann mellett a Bayern München kapusa, Michael Resing, illetve Christian Gratzei (Sturm Graz) és Jaroslav Drobny (Hertha) is szóba került mint Gustafsson lehetséges helyettese.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik