Légiósok: a Red Bull reagált a Szoboszlaival kapcsolatos hírekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.13. 14:18
null
Nagyon kelendő lett a magyar játékos (Fotó: twitter.com/BayernStrikes)
Az utóbbi hetekben, főleg az olasz és a német médiában felerősödtek a hírek azzal kapcsolatban, hogy több európai topklub szerződtetné a Red Bull Salzburg fiatal labdarúgóját, Szoboszlai Dominikot. Most ezekre reagált az osztrák klub sportigazgatója, Christoph Freund a LAOLA1 sportportálnak. 

 

„Pletykák vagy találgatások mindig vannak a játékosok körül. Tisztában vagyunk vele, hogy Dominik tehetséges labdarúgó, de végig kell járnia azt az utat, ami ahhoz vezet, hogy sikeres, profi labdarúgó váljon belőle. Jó úton jár, és örülünk, hogy velünk van. Úgy gondolom, sok meccsen fog még nálunk pályára lépni” – nyilatkozta aLAOLA1-nek,Christoph Freund, aki éreztette, egyelőre nem számítanak arra, hogy Szoboszlai klubot vált.

Pedig az olasz és a német sajtóban már az Arsenal, az Atalanta, az Inter, a Bayern München és a Juventus neve is megjelent az érdeklődők között. A LAOLA1 a Juve kapcsán megemlíti, hogy a torinóiak valószínűleg kölcsönadnák egy „kisebb” csapathoz, amilyen például az Atalanta vagy éppen a Genoa, hiszen korábban több játékost is kölcsönadtak ezen kluboknak.

A Transfermarkt Szoboszlai piaci értékét 2 millió euróra taksálja, de olasz lapértesülések szerint a Red Bull Salzburg 10 millió euró alatt nem engedné el a 18 éves játékost, ám még ilyen ajánlat esetén sem lehetne biztosra venni az átigazolást. Már csak azért sem, mert a játékos menedzsere, Esterházy Mátyás is többször elmondta, rövid távon nem gondolkodnak klubváltásban. Szoboszlai szeretne fokozatosan alapemberré válni Salzburgban, ősszel a Bajnokok Ligájában is bizonyítana a Red Bullnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik