HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.02.20 10:50 Frissítve: 2019.02.20 11:31

Eurofutball: extra komfort a vonal mellett

Manchester United, Real Madrid, Borussia Dortmund, Lyon, West Ham és Newcastle United. Mi a közös a csapatokban? Mindegyik a Recaro céget alkalmazza a technikai zónában használt székek megtervezésére és kialakítására.

 

Manapság már mindent megtesznek a sportolók kényeleméért (Fotó: AFP)

A társaság termékeit látva nyilvánvaló: a kispad ma már nem is hasonlít az ősi, fából ácsolt ülőalkalmatosságra. A gazdasági társaság igazán híressé a Kaiserslautern 1991-es bajnoki címénél vált. Nem véletlen, hogy azóta számos nyugati klub választja beszállítónak az autósülésekre szakosodó vállalatot.

A modern székeket felettébb hamar megszerették a cserejátékosok és a szakmai stáb tagjai, a kényelmi funkciónkon kívül fűthetők is, s persze jó tartást adnak a gerincnek. Tilman Schäfer, a társaság képviselője elégedett a termékekkel.

„A játékosok rajonganak az autós ülésekért, számos alkalommal személyes kérést is kell teljesítünk – mondta. – Ismerek olyan labdarúgót, aki a hálószobájába is kért a termékből. A csapatok rájöttek, hogy a kényelem mellett az egészséges tartás is fontos a kilencven perc során, így egyre több klub rendel tőlünk. A legtöbb partnerünk Németországban és Angliában van.”

A szuperszék is tud kényelmetlen lenni (Fotó: The Sun)

 

2019.03.22 19:45:21

Minden más foci nemzetisport.hu

Csehül álltak: az angolok a Wembley-ben öt gólt vágtak a borzalmasan védekező vendégeknek.

2019.03.18 18:36:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Hetedik állomásához érkezik a darts Premier League. Folytatódik a tenisz Miami Open.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.

2019.03.13 23:40:55

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sport hőskorszakának makulátlanságáért sem tennénk feltétlenül tűzbe a kezünket, már csak azért sem, mert akkoriban is gyarló emberek feszültek egymásnak a vicces mezek ellenére nemesnek hirdetett küzdelemben.

2019.03.12 23:53:48

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Talán annyit szűrhetünk le: ahogy a szerbek és a horvátok jó pénzért cserébe zokszó nélkül megválnak legnagyobb tehetségeiktől (hiszen úgyis terem másik), úgy trénereiktől is (mert az is terem).