HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.10.18 09:39 Frissítve: 2018.10.18 10:20

Labdarúgás: sokkal jobban van Mészöly Kálmán

Megnyugtató hírek érkeztek Mészöly Kálmánról, a magyar labdarúgás legendás alakjáról, aki idén összesen három hónapot feküdt kórházban.

 

„Úgy látom rajta, segít a kezelés, ennek hála sokkal jobb a közérzete és a kedve is – idézi a Blikk Mészöly Gézát, a 61-szeres magyar válogatott Mészöly Kálmán fiát. – Szerencsére azt mondhatom, minden rendben apuval, kifogástalanul érzi magát, továbbra is jó az étvágya, ami nagyon fontos. Hogy rendben van az egészsége, az hatalmas megkönnyebbülést jelent számára és számunkra is. Rendszeresen meglátogatom őt, amikor csak van időm, megyek hozzá. Örül a családtagoknak, de legfőképp persze, az unokái adnak nagy erőt neki.”

A legutóbb Győrben dolgozó Mészöly Géza elmondta, édesapja lábát nyirokmasszázzsal gyógyítják, melynek köszönhetően eltűnnek a korábban sok kellemetlenséget okozó duzzanatok.

A magyar válogatottat szövetségi kapitányként háromszor irányító Mészöly Kálmán az év elején infarktuson esett át, majd gyomorpanaszokkal küzdött. Korábban szóba került, hogy szívműtétet kell végrehajtani rajta, de úgy tűnik, a Szőke Szikla megúszhatja az operációt.

„Sokat játszik a kutyáival, tőlük is rengeteg szeretetet kap. Emellett leginkább tévézik, mondanom sem kell, még mindig a labdarúgás a mindene, így a legtöbbször focimeccseket néz. A magyar válogatottat kiemelt figyelemmel követi, de sajnos, nem lehet boldog az elmúlt időszak eredményei miatt… Fontos, hogy sokat mozogjon, ezért erőltetjük nála, hogy sétáljon, amennyit csak lehet. Vettem neki egy szobabiciklit is, de arra egyáltalán nem hajlandó felülni” – tette hozzá Mészöly Kálmán fiatalabbik fia.

2019.01.17 22:29:34

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ennek következményeit mindenkinek vállalnia kell.

2019.01.13 17:07:33

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A 31 éves Fabregas mellett egy 36 esztendős bekk és egy harmincas szűrő is érkezett.

2019.01.14 18:01:59

Minden más foci nemzetisport.hu

Újabb meccset játszik az NB I-ben a Győri Audi ETO KC • A Fehérvár Klagenfurtban lép jégre.