nemzetisport.hu 2019.05.22 15:25 Frissítve: 2019.05.22 16:09

Labdarúgás: Doll hazánkban toboroz, magyar-német utánpótlás-nevelő klub alakult

UDSE néven magyar-német utánpótlás-nevelő labdarúgóklubot alapítottak Magyarországon. Az egyesület június 12-én várja a 10–12 éves fiatalokat egy toborzóra, amelyen ott lesz Thomas Doll, a Ferencváros korábbi, a Hannover jelenlegi vezetőedzője, illetve Nagy Ádám, a magyar válogatott és a Bologna középpályása is.

 

Az UDSE a német edzésmódszerek magyarországi alkalmazására létrejött labdarúgó-képzőközpont, amely a Borussia Dortmund és más Bundesliga-klubok szakmai támogatásával kíván felmenő rendszerben, 10 és 18 év közötti magyar fiatalok képzésében maradandót alkotni Magyarországon – olvasható a klub honlapján.

A tehetséges fiatalok évi két-három alkalommal nemzetközi tornán is részt vesznek, illetve Bundesliga-klubok utánpótlásközpontjaiba egy-két hetes utazásokat is szerveznek számukra. Mindemellett idén júliustól az MLSZ kiemelt U12-es és U13-as bajnokságában szerepelhetnek.

A toborzóra jelentkezni az UDSE honlapján, IDE KATTINTVA lehet!

Nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!
Nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!
2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.