PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2020.07.13 06:45 Frissítve: 2020.07.13 08:52

Labdarúgás: Dárdai Lisztest dicsérte, hiányolta, hogy fiai nem adtak neki gólpasszt

A falu apraja-nagyja összegyűlt a sportpályán Szabadbattyán fociünnepén, amelyen a Szabadbattyán KSE a Dárdai Pál vezette, korábbi válogatott labdarúgókkal és a Dárdai fiúkkal felálló Dárdai Teammel mérte össze a tudását. A mérkőzés nemcsak azoknak a gyerekeknek jelentett nagy élményt, akik a pályára kísérhették többek között Juhász Rolandot, Lisztes Krisztiánt, Szélesi Zoltánt vagy a közönség legnagyobb kedvencét, Dárdai Pált, hanem a megyei másodosztályú csapat játékosainak is.  

 

„Nem is emlékszem, mikor voltak ennyien a szabadbattyáni sportpályán. Óriási élmény volt, elmondhatatlan érzés ennyi válogatott játékos ellen futballozni” mondta a Fejér megyei másodosztályban szereplő Szabadbattyán középhátvédje, Végh Tamás, aki azt is elárulta, a találkozó közben külön figyelemmel kísérte Dárdai Pál három fiának játékát, és kereste bennük „az apjuk vérét”.  Hogy megtalálta-e? Kiderül a videónkból!

„Addig, amíg apunak nem adnak gólpasszt, nem lehetek megelégedve velük – ezt már Dárdai Pál mondta Palkó, Márton és Bence teljesítményéről, de nyilván csak viccelt, hiszen a fiúk nagyon is odatették magukat a pályán. Mint ahogy mindenki rendesen hajtott, Lisztes Krisztiánt pedig külön is kiemelte a csapat kapitánya. 

Videónkból az is kiderül, hogy miért játszott mindkét csapatban Czvitkovics Péter, és milyennek látja az esélyeit arra, hogy a Dárdai Team hosszabb távra is leigazolja. 

2020.08.05 23:07:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Nem tudom értelmezni, amikor egy sikerekbe beleőszült világsztár futballista még egy bőrt lehúzandó gyakorlatilag begurul egy közép-kelet-európai bajnokságba.

2020.08.05 14:48:21

Minden más foci TŐKE JÁNOS

A TSC a 22. perctől kezdve emberhátrányban játszott, de így is nyert Belgrádban.

2020.08.05 15:41:00

Minden más foci BOROS MIKLÓS, BACSKAI JÁNOS

A Sepsi OSK megnyerte a fontos mérkőzést, hogy ez mire lesz elég, az pénteken derül ki.

2020.08.04 16:31:57

Minden más foci B. L.

Ha késve is, de véget ért minden topliga, ezzel pedig számos játékos egyezsége is a klubjával.