Konföd. Kupa: CR bejelentette, nem játszik a bronzmeccsen

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2017.06.29. 10:28
Cristiano Ronaldo bejelentette, hogy nem lép pályára az oroszországi labdarúgó Konföderációs Kupa vasárnapi bronzmérkőzésén.

Az aranylabdás játékos azután közölte, hogy elutazik a jövő évi világbajnokság főpróbájának is tartott tornáról, hogy szerda este a portugál válogatottal tizenegyespárbajban vereséget szenvedett Chilétől.

„A nemzeti csapatért mindent félretettem, még úgyis, hogy tudtam, időközben születnek meg gyermekeim. Sajnos, a Konföderációs Kupán nem tudtunk olyan eredményt elérni, amit szerettünk volna, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben is gyakran csalunk mosolyt a portugál drukkerek arcára. Nagyon boldog vagyok, hogy végre, életemben először, láthatom újszülött gyermekeimet!” – írta közösségi oldalán a 32 esztendős Cristiano Ronaldo, aki úgy fogalmazott: bár tudta, hogy fiai megszülettek, testileg és lelkileg eddig a nemzeti csapattal volt.

A portugál szövetség a honlapján azt írta: mivel a Konföderációs Kupát már nem nyerhetik meg, a szövetség és a szövetségi kapitány is megérti, hogy a sportoló el akar utazni, hogy végre megismerhesse a gyerekeit, akik a torna rajtja előtt születtek. Ronaldo ehhez annyit fűzött hozzá, hogy a gesztust „nem felejti el”.

Ronaldónak eddig egy gyermeke volt, az ugyancsak Cristiano névre keresztelt hétéves fiú, most iker fiai születtek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik