Klub-vb: CR-nek filmsztár szólt be - „piszkálják meg a haját”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.20. 19:25
null
Viggo Mortensen szerint a San Lorenzo játékosainak meg kell piszkálniuk CR frizuráját (Fotó: Reuters)
A Real Madrid fennállása első klubvilágbajnoki címét szerezheti meg Marokkóban, ha szombat este legyőzi a döntőben a San Lorenzót. Viggo Mortensen filmsztár, az argentin csapat szurkolója szerint Cristiano Ronaldo megfogható, ha egy kicsit megpiszkálják a haját…

Cristiano Ronaldo nagyszerű évet zár: a Real Madriddal tavasszal Bajnokok Ligáját nyerő portugál őszre is megtartotta kiváló formáját, 24 mérkőzésen 32 gólt szerzett. CR szeretné klubvilágbajnoki címmel befejezni 2014-et, ehhez azonban az ellenfélnek, a San Lorenzónak is lesz egy-két szava.

Viggo Mortensen sohasem tagadta, hogy – ahogy a pápa, ő is – San Lorenzo-drukker. A dán-amerikai színésznek megvan a receptje a Real Madrid megállítására.

„Nem szabad hagynunk, hogy Carlo Ancelotti és a Real Madrid provokáljanak minket – mondta Mortensen a Marcának. – Ez a mélyen tisztelt olasz menedzser egy kissé arrogáns volt, amikor azt mondta, Ronaldo azért nem talált be a Cruz Azul ellen, mert »a gólját a döntőre tartogatta.«”

„Az egyetlen megfelelő reakció egy ilyen nyilatkozatra csak az lehet, hogy megpróbáljuk egy kicsit felidegesíteni a portugál gólvágót a fináléban. Ha a játékosok jól megfogják a Real hetesét az első tizenöt percben – talán egy kicsit megpiszkálják a frizuráját – az elég lehet ahhoz, hogy megállítsuk őt.”

Viggo Mortensen korábban Real-mezzel pózolt, most azonban a királyiak ellen szurkol (Fotó: fcbarca.com)
Viggo Mortensen korábban Real-mezzel pózolt, most azonban a királyiak ellen szurkol (Fotó: fcbarca.com)

KLUBVILÁGBAJNOKSÁG, MARRÁKES
DÖNTŐ
20.30: Real Madrid (spanyol)–San Lorenzo (argentin) (Tv:Eurosport2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik