Kiesett az FTC; a Real és a Barca sikere, Inter-bukta - szombati videók

Vágólapra másolva!
2011.12.04. 10:13
null
Cristiano Ronaldo a második félidő közepén volt eredményes a Sporting Gijón ellen (Fotó: Reuters)
Címkék
A topligákban az élcsapatok nem hibáztak a szombati játéknapon. Angliában könnyedén nyert a Manchester City, az Arsenal és a Tottenham is, míg a Manchester United egy góllal, de behúzta az Aston Villa elleni meccset. Németországban élre állt a Bayern München, Olaszországban pedig az Udinese már 2. a tabellán, miután idegenben győzte le a továbbra is bukdácsoló Intert. Spanyolországban a Real Madrid vendégségben három góllal, a Barcelona hazai pályán öt találattal nyert aktuális ellenfelével szemben. A Magyar Kupa küzdelmei nem érintik a továbbiakban a Ferencvárost, mivel az Üllői úton elért kétgólos döntetlennel a Békéscsaba jutott tovább. Tekintse meg a szombati nap legfontosabb eseményeit!

Hazánkban a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóit rendezték, melyek között ott találhattuk a Ferencváros–Békéscsaba összecsapást is. Az első mérkőzésen 0–0-t játszottak a felek Békés megyében, a visszavágón pedig a 2–2-es végeredmény miatt hatalmas meglepetésre a másodosztályú lilák jutottak tovább idegenben rúgott gólokkal.

DÉTÁRI LAJOS: „EZ FELHÁBORÍTÓ!”

FERENCVÁROS–BÉKÉSCSABA 2–2

Az Üllői úti találkozóhoz hasonlóan nagy figyelem övezte a Vas megyei zöld-fehérek, a Haladás kupameccsét, főleg miután előzetes letartóztatásba helyezték vezetőedzőjüket, Aczél Zoltánt. A szurkolók és a csapat összefogott, hisznek a szakember ártatlanságában, a Videoton elleni mérkőzés azonban gól nélküli döntetlennel zárult, így a bajnoki címvédő jutott tovább az első felvonásban elért 1–0-s győzelmének köszönhetően.

„BIZTOS, HOGY ACZÉL ZOLTÁN TISZTÁZZA MAGÁT” – SZÉKELY TIBOR

A rendőrségi ügy kapcsán exkluzív interjú keretein belül az NSO Tv megszólaltatta az előzetesben lévő vezetőedző bátyját, Aczél Tamást is.

„TUDOM, HOGY VÉGET ÉR A RÉMÁLOM”

Az angol labdarúgó-bajnokság élvonala jelentősebb meglepetés nélkül zajlott a szombati játéknapon. A Tottenham a Bolton Wandererst fogadta, és nem bizonyult kellemes házigazdának, hiszen sima 3–0-s győzelemmel jutott túl ellenfelén.

TOTTENHAM HOTSPUR–BOLTON WANDERERS 3–0

Még simább sikert aratott az Arsenal, ráadásul idegenben lépett pályára a Wigan Athletic otthonában.

WIGAN ATHLETIC–ARSENAL 0–4

Nem sokat teketóriázott a Manchester City, 5–1-re ütötte ki a Norwich Cityt. Nasriék a mérkőzés teljes hosszában uralták a találkozót.

MANCHESTER CITY–NORWICH CITY 5–1

A Manchester United szoros küzdelemben ugyan, de felülmúlta idegenben az Aston Villát..Sir Alex Fergusonnak azonban gondot jelenthet majd a folytatásban, hogy a mérkőzés elején elveszítette egyik meghatározó játékosát, Chicharitót.

ASTON VILLA–MANCHESTER UNITED 0–1



A német labdarúgó-bajnokság legfelsőbb osztályában, a Bundesligában a tabella élére állt a Bayern München. Ehhez szinte még a csillagoknak is együtt kellett állniuk, de annyi biztos, hogy szükséges volt hozzá a bajorok 4–1-es győzelme a Werder Bremen ellen, valamint a két Borussia, a Mönchengladbach és a Dortmund döntetlenje is.

BAYERN MÜNCHEN–WERDER BREMEN 4–1
BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH–BORUSSIA DORTMUND 1–1

Olaszországban továbbra is bukdácsol az Inter. A 14. fordulót követően még mindig 14 ponttal állnak a fekete-kékek, miután hazai pályán szenvedtek vereséget az Udinesétől, aemyl ezzel a tabella 2. pozíciójába ugrott.

INTERNAZIONALE–UDINESE 0–1



Spanyolországban szombaton pályára lépett a két őri rivális, ha egyelőre még nem is egymás ellen. A Real Madrid idegenben aratott könnyed sikert, míg a Barcelona hazai pályán ütötte ki öt góllal az amúgy az élmezőnyhöz tartozó Levantét.

SPORTING GIJÓN–REAL MADRID 0–3

BARCELONA–LEVANTE 5–0



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik