Képek: ebben a mesés hotelben „tartják fogva” Ronaldinhót

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.08. 22:12
null
Ronaldinhót a börtönből való távozás után azonnal megrohamozták az újságírók (Fotó: AFP)
Mint ismert, kedden Paraguayban kiengedték a börtönből Ronaldinhót, a korábbi nagyszerű futballistát. A mosolygós labdazsonglőr mostantól házi őrizetben tölti a mindennapjait – igen ám, de nem akármilyen „házban”!

 

Ronaldinhót és testvérét a paraguayi Asunciónban található Palmaroga Hotelbe szállították a börtönből. A hírek szerint a 40 éves korábbi futballista az elnöki lakosztályban száll meg, ami ránézésre a cellánál azért egy fokkal kényelmesebbnek tűnik.

Természetesen a lehető legjobb ellátásban részesül majd, szobaszerviz, medence, pezsgőfürdő, edzőterem és óriási televízió is a rendelkezésére áll – más kérdés, hogy a közösségi terek a járványhelyzet miatt állítólag nem látogathatók. A fivér a hírek szerint néhány szinttel Ronaldinho alatt, de szintén pompás körülmények között száll meg egy másik lakosztályban.

A brazil exjátékos és bátyja azért került rács mögé, mert hamis útlevelekkel próbáltak belépni Paraguay területére.

Julio Saucedo on Twitter

El hotel donde Ronaldinho pasará el arresto domiciliario Cuentan que la habitación que tendrá cuesta 380 dólares por noche ... pero ahora sí como dicen los @tigresdelnorte Aunque la jaula sea de oro, no deja de ser prisión


Daily Mail Online on Twitter

Brazil legend Ronaldinho staying at a four-star hotel while he remains under investigation for passport fraud https://t.co/t2HHKTdHnZ


Pablo Fontirroig on Twitter

Ronaldinho Gaucho : pagó fianza de U$ 1.600.000 y se decreta prisión domiciliaria en "suite presidencial" . El jugador y su hermano, cumplirán prisión en el Hotel Palmaroga de Asunción. Según "fuentes", se alojará en la suite presidencial.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik