nemzetisport.hu 2019.05.16 10:19 Frissítve: 2019.05.16 15:33

Kép: ovisoknak készített sportpályát avattak Kárpátalján

Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány kezdeményezésére és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program finanszírozásával multifunkcionális sportpályát adott át Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért valamint a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program koordinálásáért felelős miniszteri biztos a viski Mustármag óvodában.

 

Az óvodai sportpálya átadóján részt vevő ifjabb Buzánszky Jenő elmondta, édesapja kívánsága az volt, hogy minél több határon túli területre eljusson az ovi-sport program.

Molnár Andrea, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnöke ismertette az egybegyűltekkel, hogy a viski a 335. pálya, amit a program keretén belül felavatnak, egyúttal pedig a harmadik ilyen típusú óvodai létesítmény Kárpátalján. Elmondta azt is, hogy a teljesen új mozgáskultúra-módszert bevezető ovis sportpálya Magyar Termék nagydíjat és innovációs díjat nyert 2013-ban.

Pályaavatók (balról): Grezsa István, Orosz Ildikó, a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség elnöke és Molnár Andrea (Fotó: Ovi-Sport Alapítvány)

 

2020.09.21 21:32:54

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Külföldi csapatok leendő, aktív és volt világsztárokat is igazoltak a francia élvonalból.

2020.09.21 16:59:11

Minden más foci TŐKE JÁNOS

Szabó Zoltán együttese a drámai El-kiesés és négy nyeretlen bajnoki után legyőzte a Macsvát.