Kép: miért kamu Roma-mezben játszik egy élvonalbeli klub?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 08:28
A dél-amerikai labdarúgásban tényleg bármi megtörténhet, bizony, még az is, hogy egy élvonalbeli klub kamu AS Roma-mezben lépjen pályára egy hivatalos bajnoki mérkőzésen.

Bolíviában járunk, a Real Potosí–Ciclón találkozón. A történet szerint a vendégegyüttes nem megfelelő mezzel érkezett a soros bajnokira. A gond az volt, hogy nem különbözött kellően a hazaiak szerelésétől. Cseremez nem volt egyik oldalon sem, így találni kellett egy alternatív megoldást. Real Potosí–Ciclón találkozón. A történet szerint a vendégegyüttes nem megfelelő mezzel érkezett a soros bajnokira. A gond az volt, hogy nem különbözött kellően a hazaiak szerelésétől. Cseremez nem volt egyik oldalon sem, így találni kellett egy alternatív megoldást.

A klub egyik alkalmazottja fogta magát és kifutott a stadion környékére, ahol az első utcai árustól vásárolt tizenkét darab – szemmel láthatóan nem eredeti – AS Roma-mezt. Ezek után már csak egy masszív fekete filctollra volt szükség, és le is gyártották a csapat új dresszét, így kis késéssel elkezdődhetett a meccs.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

Az új mez nem hozott szerencsét a Ciclónnak, a Real Potosí – amelynek címere feltűnően hasonlít a Real Madridéra – 4–0-ra megnyerte a találkozót. Nem jó előjel a Roma szempontjából a Real elleni BL-nyolcaddöntő előtt...

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik