nemzetisport.hu 2019.06.20 13:13 Frissítve: 2019.06.20 13:22

Kép: Messi egyes-egyedül – itt a bizonyíték, miért szenved Argentína

Az argentin labdarúgó-válogatott a második mérkőzését sem nyerte meg a dél-amerikai kontinensbajnokságon, a Copa Américán, mivel magyar idő szerint csütörtök hajnalban 1–1-es döntetlent játszott Paraguayjal. A csoportmérkőzéseken eddig csak szenvedtek Messiék, most pedig két fotó került ki az internetre, amely arról árulkodik, hogy valami nagyon nincs rendben az argentin csapatnál.

Az argentin válogatott belső középpályája teljesen üres volt Kolumbia ellen (Fotó: The Sport Bible)

 

Az első fotó a Kolumbia elleni 2–0-ra elbukott mérkőzésen készült, amely jól mutatja, hogy időnként mennyire üres az argentinok középpályája.

Lionel Messi segítség nélkül cipeli a labdát a második csoportmérkőzésen (Fotó: The Sport Bible)

A második kép pedig a legutóbbi csoportmeccsen, ezen tisztán látszik, milyen nehéz Lionel Messi dolga az argentin válogatottban. Támadóként neki kell visszalépni a védekező középpályás posztjára elkérni a labdát, ráadásul a fotón az FC Barcelona világklasszisa mellett csupán egy világoskék mezben játszó futballistát láthatunk, aki nincs megjátszható pozícióban.

2020.10.20 23:30:51

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Legalább ilyenkor nincs igaza egy fiatal német játékvezetőnek, Simon Henningernek, aki szerint a futball legnagyobb baja, hogy a szekerét a játékosok, az edzők és a bírók nem ugyanabba az irányba tolják.