Kép: megosztott első hely, ők a leggyorsabbak a FIFA 17-ben!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.24. 11:46
Ki a világ leggyorsabb futballistája? A Real Madrid klasszisa, Gareth Bale? Ugyan! Esetleg a Usain Boltot is kihívó Arsenal-sprinter, Héctor Bellerín? Szó sincs róla! Legalábbis a FIFA 17 játékban biztosan nem ők a legjobbak!

Gareth Bale a 13. a leggyorsabbak listáján, Bellerín az ötödik. De akkor ki a FIFA 17 legjobb sprintere?

A megoldást a németeknél kell keresni. A leggyorsabb ugyanis azonos értékkel két játékos lett, és mindkettő Németországban játszik.

Egyikük a Borussia Dortmund ásza, Pierre-Emerick Aubameyang, aki a 100-ból 96-os értéket kapott a gyorsaságára a FIFA-ban.

A másik villámléptűt a másodosztályban találjuk, ő a Greuther Fürth együttesét erősítő Mathis Bolly, szintén 96-os értékkel.

A Norvégiában született, de elefántcsontparti válogatott középpályást gyakran nevezik a világ leggyorsabbjának, és most a FIFA 17-ben is ő kapta ezt az elismerést – megosztva a BVB támadójával.

A leggyorsabbak a FIFA 17-ben (Fotó: futhead.com)
A leggyorsabbak a FIFA 17-ben (Fotó: futhead.com)

Érdekesség, hogy Bolly a 2013-ban megjelent FIFA 14 óta minden alkalommal ott van az első helyen a legjobb sprinterek közt, és nem is érdemtelenül, ám a Bundesliga 2.-nél azóta sem tudott feljebb lépni – nemrég szerződött a Fortuna Düsseldorftól a Greuther Fürth együtteséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik