Juve: a világbajnok szerint CR „kivásárolta” magát a balhéból

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2019.09.10. 10:29
Az egyik legjobb női futballista, Alex Morgan ugyanúgy kezeli Cristiano Ronaldót, mint bármelyik másik átlagembert, és meggyőződése, hogy a portugál klasszist csak a pénzének köszönhetően mentették fel a szexuális zaklatás vádja alól.

Kemény kritikával illette Cristiano Ronaldót napjaink egyik legjobb női futballistája, az Egyesült Államokkal 2015-ben és az idén is világbajnoki címet nyerő Alex Morgan.

A 30 éves csatár a szeptember 23-i FIFA-gálán bizonyára találkozik a Juventus támadójával, akit az amerikai Kathryn Mayorga tavaly szexuális zaklatással vádolt. Végül bizonyítékok hiányában nem emeltek vádat ellene, Alex Morgannek azonban meggyőződése, nem teljesen ártatlan a portugál klasszis.

„A bizonyítékok elég nyilvánvalóak, csak sajnos a pénzzel sok mindent meg lehet oldani.” (Fotó:AFP)
„A bizonyítékok elég nyilvánvalóak, csak sajnos a pénzzel sok mindent meg lehet oldani.” (Fotó:AFP)

„Ha találkozom vele, ugyanúgy kezelem, mint bárki mást, akivel összefutok – mondta az Orlando Pride támadója a Sports Illustratednek. – Nyilvánvaló, ő a világ egyik legjobb futballistája, de ez teljesen független attól, hogy milyen ember és mit tett. Sokan kérdezik, kinek van igaza, de a bizonyítékok elég nyilvánvalóak, csak sajnos a pénzzel sok mindent meg lehet oldani. Fontos, hogy egyre több nő hallassa a hangját, és figyeljünk oda rájuk.”

Úgy tűnik, az amerikai válogatott sztárjai előszeretettel mennek neki az ismert embereknek, az idei vb társgólkirálya és legjobb játékosa, Megan Rapinoe a világbajnokság idején Donald Trumpnak, az Egyesült Államok elnökének üzent nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, hogy nem szimpatizál vele, és ezért nem hajlandó elmenni a Fehér Házban rendezendő díszvacsorára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik