SMAHULYA ÁDÁM 2019.09.10 10:29 Frissítve: 2019.09.10 11:29

Juve: a világbajnok szerint CR „kivásárolta” magát a balhéból

Az egyik legjobb női futballista, Alex Morgan ugyanúgy kezeli Cristiano Ronaldót, mint bármelyik másik átlagembert, és meggyőződése, hogy a portugál klasszist csak a pénzének köszönhetően mentették fel a szexuális zaklatás vádja alól.

 

Kemény kritikával illette Cristiano Ronaldót napjaink egyik legjobb női futballistája, az Egyesült Államokkal 2015-ben és az idén is világbajnoki címet nyerő Alex Morgan.

A 30 éves csatár a szeptember 23-i FIFA-gálán bizonyára találkozik a Juventus támadójával, akit az amerikai Kathryn Mayorga tavaly szexuális zaklatással vádolt. Végül bizonyítékok hiányában nem emeltek vádat ellene, Alex Morgannek azonban meggyőződése, nem teljesen ártatlan a portugál klasszis.

„A bizonyítékok elég nyilvánvalóak, csak sajnos a pénzzel sok mindent meg lehet oldani.” (Fotó:AFP)

„Ha találkozom vele, ugyanúgy kezelem, mint bárki mást, akivel összefutok – mondta az Orlando Pride támadója a Sports Illustratednek. – Nyilvánvaló, ő a világ egyik legjobb futballistája, de ez teljesen független attól, hogy milyen ember és mit tett. Sokan kérdezik, kinek van igaza, de a bizonyítékok elég nyilvánvalóak, csak sajnos a pénzzel sok mindent meg lehet oldani. Fontos, hogy egyre több nő hallassa a hangját, és figyeljünk oda rájuk.”

Úgy tűnik, az amerikai válogatott sztárjai előszeretettel mennek neki az ismert embereknek, az idei vb társgólkirálya és legjobb játékosa, Megan Rapinoe a világbajnokság idején Donald Trumpnak, az Egyesült Államok elnökének üzent nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, hogy nem szimpatizál vele, és ezért nem hajlandó elmenni a Fehér Házban rendezendő díszvacsorára.

2019.09.13 21:13:28

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

Mit csinál az UEFA media officere, s ki az a honfitársunk, aki már tíz éve dolgozik ebben a szerepkörben?

2019.09.14 22:29:27

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Kötényezésben voltunk olyan jók, mint a brazilok, míg cipőorral, azaz spiccel senki a világon nem lőtt akkora gólokat, mint azok, akik – mondjuk – a Sörgyár-pályán tanulták a futball ábécéjét.

2019.09.13 09:38:32

Minden más foci THURY GÁBOR

„Futballoztam, csajoztam, éltem az életemet. Jól ment. Még a macskám is homárt evett.”

2019.09.11 20:50:44

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A kérdés jó tempóban, úgy tetszik, néha igenis föltehető, ám ha a réveteg siránkozás, a sehova sem vezető düh vagy a felelősséget elhárító terméketlen nosztalgia – amolyan „önfertőzés”, ahogy Balczó András mondja – alkalma lesz az egész, akkor szigorúan kerülendő!

2019.09.11 12:06:10

Minden más foci FARKAS MÁTÉ

Politikai okokra vezethető vissza a legnagyobb streamingbotrány: az NBA, az NFL és az F1 is a károsultak között.