Játékossors: Samuel Eto’o iránt francia klubok érdeklődnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.13. 12:54
null
Samuel Eto'o még két évig futballozna (Fotó: AFP)
Három év után távozott Törökországból Samuel Eto'o, aki az Antalyaspor után az előző fél évet a Konyasporban töltötte. A 37 éves, olimpiai bajnok, kétszeres Afrika-kupa-, illetve háromszoros Bajnokok Ligája-győztes csatár a hírek szerint Franciaországban szeretné befejezné pályafutását.

 

 

Samuel Eto'o a Camfoot.com oldalnak adott interjúban elárulta, hogy tárgyalt francia klubokkal, de a portálnak sem a PSG, sem a Nice érdeklődését nem erősítette meg.

„Még mindig keresgélünk, és hamarosan meghozzuk a döntést az ügynökömmel együtt. Még két szezont tervezek, aztán jöhet egy új élet” – tette hozzá.

A 118-szoros válogatott csatár több mint két évtizeden át tartó karrierje ellenére motiváltnak érzi magát, és ugyan a fizikai ereje már nem a régi, ellenfelei még mindig keményen bánnak vele.

„Tudom, hogyan kell gólt szerezni, hiszen ezt tettem egész életemben. És ezt folytatni is fogom. A védők számára sokkal komolyabb feladatot jelentek, mert bár nem vagyok olyan gyors, mint húszévesen, de még mindig van sebességem, a többi hiányosságot pedig tudom pótolni sok tapasztalattal.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik