HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.13 12:54 Frissítve: 2018.08.13 15:46

Játékossors: Samuel Eto’o iránt francia klubok érdeklődnek

Három év után távozott Törökországból Samuel Eto'o, aki az Antalyaspor után az előző fél évet a Konyasporban töltötte. A 37 éves, olimpiai bajnok, kétszeres Afrika-kupa-, illetve háromszoros Bajnokok Ligája-győztes csatár a hírek szerint Franciaországban szeretné befejezné pályafutását.

HIRDETÉS
Samuel Eto'o még két évig futballozna (Fotó: AFP)

 

 

Samuel Eto'o a Camfoot.com oldalnak adott interjúban elárulta, hogy tárgyalt francia klubokkal, de a portálnak sem a PSG, sem a Nice érdeklődését nem erősítette meg.

„Még mindig keresgélünk, és hamarosan meghozzuk a döntést az ügynökömmel együtt. Még két szezont tervezek, aztán jöhet egy új élet” – tette hozzá.

A 118-szoros válogatott csatár több mint két évtizeden át tartó karrierje ellenére motiváltnak érzi magát, és ugyan a fizikai ereje már nem a régi, ellenfelei még mindig keményen bánnak vele.

„Tudom, hogyan kell gólt szerezni, hiszen ezt tettem egész életemben. És ezt folytatni is fogom. A védők számára sokkal komolyabb feladatot jelentek, mert bár nem vagyok olyan gyors, mint húszévesen, de még mindig van sebességem, a többi hiányosságot pedig tudom pótolni sok tapasztalattal.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS