nemzetisport.hu 2019.01.17 11:48 Frissítve: 2019.01.18 12:47

Játékossors: Lengyelországban folytatja a Viditől távozó támadó – hivatalos

Megvan a Mol Vidi FC-től távozó Sztefan Scsepovics új csapata: a 29 éves futballista aláírt a lengyel élvonal negyedik helyén álló Jagiellonia Bialystokhoz.

Sztefan Scsepovics új csapata mezében (Fotó: jagiellonia.pl)

 

A nyolcszoros szerb válogatott támadó kedden közös megegyezéssel szerződést bontott a Vidivel, amelynél ugyan nem indult rosszul a karrierje – 2018 januári átigazolása után 14 bajnokin hat gólt szerzett és három gólpasszt is kiosztott, az idény végén pedig bajnoki címet ünnepelhetett a fehérvári együttessel –, ám a mostani idényben csak két NB I-es meccsen szerepelt. Kezdőként utoljára július 28-án, a Paks ellen lépett pályára, azután pedig már csak egy percre állt be a Malmö elleni BL-selejtezőn, augusztus 7-én. Utána kikerült a keretből, a hírek szerint a hozzáállásával voltak problémák.

Az idősebb Scsepovics fivér – akinek egy évvel fiatalabb öccse, Marko a Vidit erősíti – egy évre írt alá a Jagielloniához a klub közleménye szerint, a megállapodás további két évvel meghosszabbítható.

Szintén a bialystoki együttessel kapcsolatos hír, hogy a lengyel Sportowe Fakty információi szerint a klub megegyezett a Ferencvárossal is szóba hozott Martin Kostállal. A Jagiellonia 350 ezer eurót fizet a Wisla Krakównak a 22 éves szlovák középpályásért, aki csütörtökön vesz részt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, melyet követően a hivatalos bejelentésre is sor kerülhet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Elek Ákos (Kajrat Almati – Kazahsztán), Futács Márkó (szabadon igazolhatóként, legutóbb Hajduk Split – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: 
Távozók: Sztefan Scsepovics (szerb, szabadon igazolhatóként, Jagiellonia Bialystok – Lengyelország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.

2019.12.02 23:44:28

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Szívfájdalmamra nem találtam az idén alapított Jasin-díjra jelöltek között az RB Leipzignél légióskodó Gulácsi Péter nevét...

2019.12.02 17:14:40

Minden más foci HATÁR DÁVID

A legjobb női játékos Rapinoe lett, Matthijs de Ligté a Kopa-díj, Alissoné az első Lev Jasin-trófea.