HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.15 09:29 Frissítve: 2017.12.15 09:36

Játékossors: furcsa fordulat, itt folytatná Ronaldinho?

Brazil lapértesülések szerint Ronaldinho hosszú gondolkodás után eldöntötte, hol szeretné folytatni a pályafutását. A döntés sokakat meg fog lepni…

HIRDETÉS

 

A legutóbb a Fluminensénél futballozó klasszis jelenleg a sportág nagyköveteként járja a világot, ám a brazil O Globo beszámolója szerint ezt kezdi unni, és már el is döntötte, mit szeretne csinálni a jövőben.

És annak semmi köze a labdarúgáshoz.

Ronaldinho ugyanis a hírek szerint politikai karriert építene, és szeretne bekerülni a Patrióta Párttal a második legnépesebb és a negyedik legnagyobb területű államot, Minas Geraist képviselve a brazil parlamentbe.

Ronaldinho váratlan bejelentésre készül a brazilok szerint… (Fotó: AFP)

Állítólag a brazil ikon már találkozott is a párt elnökével, és felvázolta neki az elképzeléseit, melyek szerint az államban csökkentené a kötelező munkaórák számát és több ünnepnapot vezetne be.

A bejelentés a következő napokban, legrosszabb esetben hetekben várható, és ha minden jól megy, Ronaldinho 2018 októberéig tartó kampányt vezethetne.

Ami rossz hír a futballfanatikusoknak, hiszen emellett a munka mellett nem sok esély van arra, hogy akár barátságos meccseken is feltűnjön a cselkirály.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS