Játékossors: elhagyja klubját a fradisták korábbi kedvence

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.16. 08:29
Távozik az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle Jetstől Leonardo, az FTC korábbi támadója, aki visszatér Európába.

Leonardo 2014 nyarán hagyta el a Ferencvárost, majd az 1860 Münchenhez szerződött, ahonnan még az ősszel távozott. Az új évet már hazájában, a Sao Paulo állambeli Red Bull Brasilban kezdte meg, ám onnan 24 órán belül kirúgták. a Sao Paulo állambeli Red Bull Brasilban kezdte meg, ám onnan 24 órán belül kirúgták.

A támadó 2015-ben sokáig klub nélkül volt, augusztusban azonban Ausztráliába költözött, és úgy tűnt, megtalálta a helyét, hiszen rendszeresen játszott a Newcastle Jetsben, volt olyan meccse, amelyen a hátán vitte a csapatát.

Leonardo most mégis úgy döntött, hogy a következő szezont már nem jelenlegi klubjánál kezdi meg. Sőt, azt is lehet tudni, hogy visszatér Európába, reményei szerint két hónapon belül megtalálja új együttesét.

Bár a Facebook-oldalán a profilképén most is Fradi-mezben van, a borítóképén pedig Budapesten pózol, kevés az esély rá, hogy visszatérjen a zöld-fehérek korábbi kedvence, mivel a jelenlegi vezetőség magatartásbeli problémák miatt bontott szerződést vele.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik