India: Del Piero immár a Delhi Dynamos játékosa - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.28. 20:20
null
Del Piero bejelenti átigazolását (Fotó: Twitter/@delpieroale)
Alessandro Del Piero hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette, hogy aláírta szerződését az új indiai szuperligában (ISL) szereplő Delhi Dynamos FC csapatával. A legendás olasz csatár a Bp. Honvéd ajánlatát utasította vissza.

A 39 éves olasz támadó David Trezeguet, Robert Pires és Joan Capdevila után a negyedik világbajnok lesz az ISL-ben, amelynek küzdelmei október 12-én kezdődnek és december 20-án érnek véget.

„Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a Delhi Dynamos játékosa lettem, egyben az új Indiai Szuperliga nagykövete” – írta Twitter-csatornáján Del Piero. A Juventus legendája a Delhi Dynamos mellett a Bp. Honvédtól kapott rövid távra szóló szerződésajánlatot, végül az indiaiak győzték meg – ajánlatuk a hírek szerint anyagilag jóval vonzóbb volt a kispestiek ajánlotta szerződéstervezetnél.

Del Piero két volt dán válogatott csatárral játszhat együtt a támadósorban, a Delhi Dynamos másik két sztárjátékosa Mads Junker és Morten Skoubo. A delhi csapat a Feyenoorddal folytat együttműködést, edzője is holland, Harm van Veldhoven.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik