ICC: öt gól született a PSG és az Atlético összecsapásán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.30. 15:38
null
Christopher Nkunku (jobbra) szerezte a mérkőzés első gólját (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 3–2-re legyőzte az Atlético Madridot Szingapúrban, a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) keretén belül.

A két tartalékos csapat közül a 32. percben a PSG szerezte meg a vezetést, Christopher Nkunku egy lepattanó labdát lőtt közelről a kapuba.

A párizsiak a szünetben szinte teljes sort cseréltek, csak a kapus Kevin Trapp tért vissza a pályára a kezdők közül. A 71. percben így értelemszerűen két csere hozta össze a PSG második gólját: Timothy Weah (az aranylabdás George Weah fia) csapott le egy rossz passzra, egyből kiugratta Moussa Diabyt, aki a hosszú alsóba lőtt.

Gyorsan jött a szépítő gól, Víctor Mollejo egy szöglet utáni kavarodásból volt eredményes. Tavaly ő lett az első olyan játékos, aki a 21. század szülöttjeként pályára lépett az Atlético Madridban (a Leganés elleni felkészülési meccsen).

A spanyol gárda a 86. percben egy öngóllal egyenlített is, mégis vereséget szenvedett. A madridiak megint egy eladott labda miatt kerültek bajba, ezúttal a csereként beálló Alec Georgen cseréje, Virgiliu Postolachi büntetett szép lövéssel.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

ICC, FELKÉSZÜLÉSI TORNA
PARIS SAINT-GERMAIN (francia)–ATLÉTICO MADRID (spanyol) 3–2 (1–0)
Szingapúr. V:
Jahari (szingapúri)
PSG: Trapp – Rimane (Georgen, a szünetben; Postolachi, 51.), L. Diarra, Nsoki (Mbe Soh, a szünetben; Bahebeck, 60.) – Dagba (Zagre, a szünetben), Lo Celso (Adli, a szünetben), Verratti (Bernede, a szünetben), Rabiot (Toufiqui, a szünetben), Kurzawa (Weah, a szünetben) – Nkunku (M. Diaby, a szünetben), Di María (Fressange, a szünetben). Vezetőedző: Thomas Tuchel
ATLÉTICO MADRID: Adán – Juanfran (C. Munoz, 64.), Moya, Montero Rubio, Olabe – Carro, R. Hernández (Mollejo, 64.), Partey (J. Munoz, a szünetben) – Gameiro (Solano, 64.), Á. Correa (Pinchi, 64.), Vietto (B. Garces, 64.). Vezetőedző: Diego Simeone
G: Nkunku (32.), M. Diaby (72.), Postolachi (92.), ill. Mollejo (75.), Bernede (86. – öngól)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik