ICC: a Real negyedóra alatt elintézte a Romát – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.08. 07:41
A Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid 2–1-re legyőzte az AS Romát a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) keddi játéknapján New Jerseyben.

A királyi gárda a 2. percben Marco Asensio révén került előnybe, majd nem sokkal később Gareth Bale eldöntötte a mérkőzést. Az olasz együttes a hajrában Kevin Strootman góljával szépített.

A Real augusztus 15-én az Atlético Madriddal csap össze az európai Szuperkupáért, a Roma augusztus 19-én a Torino vendégeként kezdi meg szereplését a Serie A-ban.

Asensio gólja:



Bale gólja:


Strootman gólja:


NEMZETKÖZI BAJNOKOK KUPÁJA (ICC)
Real Madrid (spanyol)–AS Roma 2–1 (2–0)
East Rutherford, MetLife Stadion. 51 528 néző. Vezette: Geiger (amerikai)
Real Madrid: K. Navas – Carvajal (S. López, 71.), Nacho (De Tomás, 82.), S. Ramos (J. Sánchez, a szünetben), Reguilón (José León, 71.) – Ceballos (Ödegaard, 71.), Kroos (M. Llorente, a szünetben), Isco (Valverde, 56.) – Bale (L. Vázquez, 56.), Benzema (Mayoral, 57.), Asensio (Vinícius, 57.). Vezetőedző: Julen Lopetegui
Roma: Olsen (Mirante, a szünetben) – Florenzi (Karsdorp, 63.), Fazio (Manolasz, a szünetben), Marcano (Juan Jesus, 63.), Kolarov (Santon, 71.) – Cristante (Pellegrini, a szünetben), De Rossi (Gonalons, a szünetben), Pastore (Strootman, 63.) – El Shaarawy (Shick, a szünetben), Dzeko (Coric, 72.), Perotti (Kluivert, a szünetben). Vezetőedző: Eusebio Di Francesco
Gólszerző: Asensio (2.), Bale (15.), ill. Strootman (83.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik