Horvátország: eltiltották a Kleinheislert kiállító bírót!

Vágólapra másolva!
2020.06.02. 21:02
null
Kleinheisler László sem hitt a szemének, mikor megkapta a piros lapot
A Horvát Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottságának Játékvezetői Testülete kedden döntött, az idény végéig eltiltotta a vasárnapi HNK Rijeka–NK Osijek (3–2) kupaelődöntő játékvezetőjét.

A közlemény három kulcsfontosságú hibáról tesz említést: Igor Pajac egy piros lap felmutatását is elmulasztotta már a 4. percben, majd az 56. percben tévesen büntette sárga lappal Kleinheisler Lászlót, aki így a kiállítás sorsára jutott. A 34 éves bíró ezek mellett a 70. percben tévesen ítélt büntetőt a Rijeka javára.

A horvát szövetség Fran Jovic videobíró-asszisztenst is eltiltotta az idény végéig, illetve négymeccses eltiltást kapott Ivica Modric partjelző.

Mint arról korábban beszámoltunk, az eszékiek 2–0-ra vezettek, amikor a szerelni igyekvő, de a labdát egy ütemmel lekéső Kleinheisler László megkapta a piros lapot (második sárga lapja után) Igor Pajac játékvezetőtől az 56. percben.

KLEINHEISLER PIROS LAPOT ÉRŐ SZERELÉSE

Ez fordulópontnak bizonyult, a fiumeiek éltek az emberelőny kínálta lehetőséggel, többek között egy büntetőt is kapva megfordították a mérkőzést, és 3–2-es győzelmükkel bejutottak a fináléba.

A 13 sárga és két piros lappal tarkított mérkőzés végjátéka is feszült volt, a stadion előtti parkolóban tettlegességre került sor: Ivan Smokrovic, a mérkőzés ellenőre jegyzőkönyvben rögzítette, hogy információi szerint Eros Grezda, az eszékiek albán játékosa ököllel fejbe vágta a hazaiak tizenegyesét értékesítő Antonio Colakot.

A kedélyeket a rendőrség csillapította le, és bár Colak nem szenvedett súlyos sérülést, az ügyben vizsgálat indult.

A TALÁLKOZÓ ÖSSZEFOGLALÓJA

HORVÁT KUPA
ELŐDÖNTŐ
HNK Rijeka–
NK Osijek 3–2

DÖNTŐ
Augusztus 1.:
HNK Rijeka–NK Lokomotiva

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik