Horvátország: az eszéki szélső szándékosan belehajtott egy benzinkútba – FOTÓK

Vágólapra másolva!
2019.03.02. 14:22
null
A baleset helyszíne (Fotó: 24sata.hr)
A horvát élvonalban szereplő NK Osijek labdarúgócsapata azonnali hatállyal szerződést bont a kulcsembernek számító 22 esztendős szélsővel, Petar Bockajjal, miután péntek éjjel ittasan belehajtott egy benzinkútba.

 

Petar Bockaj Mercedes típusú gépkocsijával egy koncertről tartott hazafelé, amikor szándékosan belehajtott egy benzinkút bolti egységébe, miután ott sérelmezte a kiszolgálást, majd elmenekült a baleset helyszínéről.

 

Ahogy az eszéki klub hivatalos honlapján közzétett kommünikéből kiderült, a labdarúgó ellen alkoholos befolyásoltság alatt okozott jelentős anyagi kár és mások testi épségének veszélyeztetése miatt indult eljárás, a futballista viselkedését az egyesület nem tolerálhatja, ezért a szerződését azonnali hatállyal felbontják.

A horvát sajtó számos felvételt is közölt a megrongált boltról és a játékos autójáról.

Az autó (Fotó: 24sata.hr)
Az autó (Fotó: 24sata.hr)

 

Petar Bockaj 2017 nyarán igazolt a Lokomotiva Zagreb együttesétől az NK Osijekhez, a jelenlegi idényben 18 bajnokin három gólt és négy gólpasszt jegyzett.

A Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató eszéki csapat a 3. helyen áll a bajnokságban, vasárnap a Slaven Belupo Koprivnicát fogadja, a kisebb sérüléséből felépülő, télen szerződtetett magyar középpályás a hírek szerint ezen a meccsen mutatkozhat be a horvát élvonalban.

 

Az NK Osijek azonnal szerződést bontott Petar Bockajjal (Fotó: 24sata.hr)
Az NK Osijek azonnal szerződést bontott Petar Bockajjal (Fotó: 24sata.hr)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik