B. L. 2020.10.06 17:05 Frissítve: 2020.10.06 17:19

Horvát Kupa: Kleinheislerék simán, Gyurcsóék nehezen nyertek

Kleinheisler László csapata, az NK Osijek és Gyurcsó Ádám Hajduk Splitje is bejutott a Horvát Kupa nyolcaddöntőjébe azt követően, hogy sikerrel abszolválta a 2. fordulót.

Az NK Osijek sima sikerrel jutott tovább (Fotó: Twitter/NK Osijek)

 

Az eszékiek a harmadosztályt vezető Crikvenica otthonában szerepeltek, és már a 27. percre négygólos előnybe kerültek. Kleinheisler László a harmadik találatnál gólpasszt jegyzett, később újra hatékonyan készített elő, de az asszisztens jelzésére ezt a gólt nem adták meg. A meccset végigjátszó magyar középpályás – a klubhonlap beszámolója szerint – emellett két lövéssel is jelentkezett, ezeket nem követte középkezdés (1–5).

A spliti legénység lényegesen jobban megszenvedett a harmadik ligában csupán 11. Granicar Zupanja otthonában, és csak Mijo Caktas második találatával tudott győzni (1–2). Gyurcsó Ádám kezdőként lépett pályára, és az első félidő ráadásában nagy védésre késztette a hazai kapust.

HORVÁT KUPA
2. FORDULÓ, A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Crikvenica (III.)–NK Osijek 1–5
Granicar Zupanja (III.)–Hajduk Split 1–2

2020.10.20 23:30:51

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Legalább ilyenkor nincs igaza egy fiatal német játékvezetőnek, Simon Henningernek, aki szerint a futball legnagyobb baja, hogy a szekerét a játékosok, az edzők és a bírók nem ugyanabba az irányba tolják.