HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.11.08 12:31 Frissítve: 2015.03.17 01:06

Honvéd: az Ukrajnába igazoló Danilo szerette Budapestet, de lépnie kellett

Danilo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd korábbi brazil gólvágója már Ukrajnában, a Zorjában rémisztgeti az ellenfelek kapusait, de szívesen emlékszik vissza Budapestre, ám úgy véli, már szüksége volt a váltásra, amikor elhagyta a kispestieket.

A brazil futballista – aki egy évvel ezelőtt a Stuttgartnál szerepelt próbajátékon, de végül Svájcba igazolt januárban – a nyár végén távozott a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Siontól, és egy évre kölcsönbe Ukrajnába szerződött. Danilo ebben az idényben eddig öt meccsen kapott szerepet a Prem'er-lihában, és kétszer volt eredményes.

„Magyarországon és Svájcban éreztem a legjobban magam eddigi pályafutásom során, de Ukrajnában is jól megvagyok. Budapest főváros, egy modern település, míg Svájcban nagyszerűek az életkörülmények, de boldog vagyok Luhanszkban – nyilatkozta Danilo a football.ua ukrán sportportálnak, akit arról is megkérdeztek, megbánta-e, hogy elhagyta a Honvédot, ahol a csapat vezére volt. – Ott már nem tudtam tovább fejlődni futballistaként, ezért döntöttem a váltás mellett. Ez a futball szabálya, és meg kellett tennem a következő lépést."

2019.02.18 19:41:44

Minden más foci nemzetisport.hu

Magyar és külföldi példák Zlatan Ibrahimovictól Gera Zoltánig.

2019.02.15 19:16:54

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Nem a 2018-as aranylabdásra osztják a szuperhős szerepét a hirdetők, Angliában szappanoperában játszó csúnyácska színésznőhöz hasonlítják.