Hollandia: Patrick Kluivert büszke fia válogatottbeli bemutatkozására

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.03.27. 14:01
Patrick Kluivert rendkívül büszkén nyilatkozott, miután fia, Justin hétfő este bemutatkozott a holland labdarúgó-válogatottban.

„Büszke vagyok rád, fiam. A kemény munka kifizetődő” – írta közösségi oldalán a 79-szeres válogatott csatár, aki negyven gólt szerzett nemzeti színekben.„Büszke vagyok rád, fiam. A kemény munka kifizetődő” – írta közösségi oldalán a 79-szeres válogatott csatár, aki negyven gólt szerzett nemzeti színekben.

Justin Kluivert, az Ajax támadója az Európa-bajnok portugálok 3–0-s legyőzése során a 77. percben lépett pályára. Övék a tizedik apa-fiú páros a holland nemzeti együttes történetében, de az első, amelynek mindkét tagja tinédzserként mutatkozott be. Patrick 18 éves volt, amikor debütált, és jelenleg a fia is ennyi idős.

„Nagyon jól dolgozik az Ajaxnál, tagja a kezdőcsapatnak, és ha így futballozik hosszú távon, akkor a jövőben fontos játékossá válhat” – nyilatkozta később a 41 éves édesapa.

Fia a közelmúltban kijelentette, szeretne mihamarabb az FC Barcelonához igazolni. Patrick – aki hat éven keresztül erősítette a katalánokat – hangsúlyozta, örülne, ha Justin ilyen szempontból is a nyomdokaiba lépne.

A hollandok nem jutottak ki a nyári, oroszországi világbajnokságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik