Hollandia: ököllel verte fejbe a dühöngő szurkoló a korábbi válogatott játékost – videó

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.21. 13:21
null
Egyedül próbálta megfékezni a dühöngő ultrákat Jetro Willems (Fotó: Getty Images)
Botrányos jelenetek zajlottak le a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 26. fordulójában megrendezett Groningen–Heerenveen regionális rangadón. A kiesés ellen küzdő Groningen ultrái a 80. percben, 2–0-s Heerenveen-vezetésnél be akartak rohanni a pályára, amelyet a biztonsági személyzet nagy nehezen, de megakadályozott. A dühös szurkolókat a hazai játékosok is megpróbálták csitítani, így esett meg, hogy az egyik drukker egy jókorát sózott a 22-szeres holland válogatott balhátvéd, Jetro Willems fejére.

Az eset miatt a játékvezető félbeszakította a mérkőzést, amelyet később incidensek nélkül fejeztek be – a végeredmény ennek dacára már nem változott. A dutchnews.nl információi szerint a rendőrség letartóztatta a renitens drukkert, akit a klub sportigazgatója, Woute Gudde „agyatlan félkegyelműnek” nevezett, majd elmondta, hogy a sértett dönti majd el, hogy a klub feljelentést tesz-e a rendőrségen.

A mérkőzést követően a korábban a Newcastle Unitedben és az Eintracht Frankfurtban is futballozó, 28 éves Willems nem tulajdonított nagy jelentőséget az esetnek.

Rotterdam déli részéről származom, sok mindenen keresztülmentem már. Nem éreztem magamat veszélyben” – nyilatkozta Willems.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik