Haladás: Cipruson folytathatja a klub távozó légiósa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.14. 21:05
A 35-szörös válogatott grúz középpályás, Murtaz Dausvili az Anorthoszisz játékosa lehet – számolt be róla a kerkida.net ciprusi sportoldal.

Miután a Haladás kiesett az élvonalból, minden légiósát elengedte, igaz, Dausvili szerződése egyébként is lejárt Szombathelyen. A grúz középpályás – aki októberben Horváth Ferenc kérésére érkezett a Haladáshoz – 18 bajnokin és egy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben. minden légiósát elengedte, igaz, Dausvili szerződése egyébként is lejárt Szombathelyen. A grúz középpályás – aki októberben Horváth Ferenc kérésére érkezett a Haladáshoz – 18 bajnokin és egy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben.

Dausvili korábban a DVTK-ban is futballozott Magyarországon, ott szintén Horváth játékosa volt, majd az őt váltó Bódog Tamás – azzal az indoklással, hogy nem tud együtt dolgozni a grúzzal – 2017 nyarán elengedte a futballistát.

A 35-szörös felnőttválogatott játékos nem az első Magyarországról érkező igazolása lenne ezen a nyáron az Anorthoszisznak. Az ukrán Jevhen Szelin szerződtetését már korábban bejelentette a ciprusi klub – ő az MTK-ban volt alapember a 2018–2019-es, kieséssel végződő idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik