Galata: Sneijder győztes gólja kiverte a „bundabiztosítékot”

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 15:04
Bajnoki mérkőzésük kimenetelének befolyásolásával gyanúsítják Törökországban a Galatasaray együttesét, amely szombaton Wesley Sneijder góljával 1–0-ra nyert a Genclerbirligi ellen.

A Genclerbirligi együttese a 9. helyen áll a tabellán, a kiesés réme nem fenyegeti, és érdemben feljebb sem tud már lépni. A Galatasaray a bajnoki aranyért küzd. Hétvégi győzelmével továbbra is három ponttal vezet az őt üldöző Fenerbahce előtt, amely szintén győzelemmel zárta a hétvégét Futács Márkó csapata, a Mersin ellen (0–1). A bajnokságból még két forduló van hátra. Galatasaray a bajnoki aranyért küzd. Hétvégi győzelmével továbbra is három ponttal vezet az őt üldöző Fenerbahce előtt, amely szintén győzelemmel zárta a hétvégét Futács Márkó csapata, a Mersin ellen (0–1). A bajnokságból még két forduló van hátra.

A Galatasaray szombati mérkőzésére az ellenfél kapusa, Hakan Aslantas miatt vetült a bundagyanú árnyéka. Úgy tűnik, Sneijder 66. percben szerzett góljánál a védeni igyekvő kapus az utolsó pillanatban visszahúzta a kezét. Ön mit gondol?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik