Franciaország: sztárigazolás a javából, bomba nő a BL-győztesnél – képek

Vágólapra másolva!
2016.12.21. 10:43
A Bajnokok Ligája-címvédő Olympique Lyon női labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be Alex Morgan szerződtetését. Az amerikai válogatott támadó fél plusz egy évre írt alá a Marozsán Dzsenifert is soraiban tudó francia klubhoz.

A világ- és olimpiai bajnok, 120-szoros amerikai válogatott játékos az Orlando Pride együttesét hagyta el a Lyon kedvéért, amely az első európai klubja lesz. Morgan az átigazolás kapcsán elmondta, a klubváltással az a célja, hogy a játékát új szintre emelje és a világ legjobbjai között tartsák számon, nem mellesleg szeretné címvédéshez segíteni a lyoni alakulatot a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában.

A Lyon tíz forduló után három pont lemaradással a második helyen áll a francia első osztályban – miután szombaton kikapott legfőbb riválisa, a Paris Saint-Germain otthonában –, míg a BL-ben Jakabfi Zsanett csapata, a Wolfsburg vár rá a legjobb nyolc között.

Alex Morgan (teljes nevén Alexandra Patricia Morgan Carrasco) a szezon végéig kölcsönbe került a Marozsán Dzsenifert is foglalkoztató francia klubhoz, amelynek a nyáron opciós joga lesz egy évvel meghosszabbítani a szerződést.

A 27 esztendős Morgant a női labdarúgást figyelemmel kísérők többsége a világ legcsinosabb labdarúgójaként tartja számon – szolgáljanak bizonyítékul az alábbi képek.

(Fotók: AFP, Instagram)
(Fotók: AFP, Instagram)

 

Heading in with #USWNT tomorrow, last thing on my to do list... VOTE! #imwithher

ITS FINALLY OUT!!!!!! #fifa16 @easportsfifa

MORGAN FÉRJE AZ ORLANDO CITY JÁTÉKOSA, SERVANDO CARRASCO

Instagram photo by Alex Morgan * Dec 25, 2015 at 7:55am UTC

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik