Franciaország: öngyilkosságot kísérelt meg Makelele menyasszonya

Vágólapra másolva!
2010.05.13. 20:30
null
Makelele és Lenoir 2004 óta alkot egy párt (Fotó: Action Images)
Címkék
Az eddigi ismeretek szerint vasárnap este öngyilkosságot kísérelt meg a 37 éves francia labdarúgó, Claude Makelele 30 éves menyasszonya, Noémie Lenoir.

A vasárnap estét külön töltötte egymástól a pár, Makelele egy rendezvényre volt hivatalos, ahol a szezon legjobb Ligue 1-játékosait díjazták. Eközben Párizs egyik előkelő külvárosi részén található otthonukban menyasszonya gyógyszerek és alkohol segítségével próbált meg véget vetni életének.

Később alighanem megbánta tettét, legalábbis erre utalhat, hogy elhagyta a lakást, mert öntudatlan állapotban egy közeli parkban találtak rá. Így jutott végül kórházba, ahol a szakszerű ellátás megmentette az életét.

A pár kapcsolata viharosnak volt nevezhető az elmúlt időszakban, de éppen egy héttel ezelőtt nyilatkoztak arról, hogy ismét minden rendbejött közöttük. Ennek némileg ellentmond, hogy személyes okokra hivatkozva a Real Madrid és a Chelsea volt, a PSG jelenlegi klasszisa több edzést is lemondott a napokban.

Lenoir és Makelele 2004 óta alkotott egy párt, 2005. februárjában megszületett kisfiúk, Keylan.

Noémie Lenoir ismert modell és színésznő, olyan nagy reklámkampányoknál kapott szerepet, mint a Gap, a Gucci, a L'Oreal vagy a Ralph Lauren.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik