Franciaország: „Minden látszik…” – így zsaroltak Benzemáék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.10. 11:31
Hatalmas port kavart a francia labdarúgó-válogatotton belüli zsarolási ügy. Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema és egy barátja Mathieu Valbuenától próbált pénzt kicsalni, felhasználva a Lyon középpályásának szexvideóját. Most kiderült, mit mondott a Real Madrid csatára.

Mint ismert,a 27 éves Benzemát szerdán őrizetbe vette a francia rendőrség,hogy kihallgassák a szintén válogatott Mathieu Valbuena „szexvideós” zsarolási ügyében. A Real Madrid támadója a bíróságon elismerte, részt vett Valbuena megzsarolásában, majd szabadlábon távozott és már újra a Real Madriddal edz.a 27 éves Benzemát szerdán őrizetbe vette a francia rendőrség,hogy kihallgassák a szintén válogatott Mathieu Valbuena „szexvideós” zsarolási ügyében. A Real Madrid támadója a bíróságon elismerte, részt vett Valbuena megzsarolásában, majd szabadlábon távozott és már újra a Real Madriddal edz.

A francia Europe 1 rádióadó most megszerezte azt a beszélgetést, melyen Benzema elmondja a zsarolást kieszelő gyermekkori barátjának, mi történt az edzésen, amelyen először beszélt Valbuenának a szexvideóról.

„Elmondtam neki mindent, de szerintem nem vesz minket komolyan. Azt hiszi, az egész csak vicc. Elrendeztem, hogy találkozhassatok és mondtam neki, hogy nincs másolatunk a videóról, csak egy példány van. Ha azt akarja, hogy megsemmisítsük, veled kell találkoznia Lyonban. Megkérdezte, látszanak-e a tetoválásai a felvételen. Mondtam, hogy minden látszik, láttam az egészet, mielőtt idejöttem… Közöltem vele, hogy az én szerepem ezzel véget is ért, innentől a barátom kezeli az ügyet” – mesélte el a történteket Benzema.

A felvett telefonbeszélgetés állítólag 20 perc hosszúságú, és október 6-án, a clairefontaine-i edzőközpontban rögzítették.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik