Franciaország: az Arsenal és az Atlético is figyeli a támadót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.19. 12:58
null
A fehér mezes Alexis Claude-Maurice iránt nagy az érdeklődés (Fotó: AFP)
Helyi sajtóinformációk szerint az Arsenal és az Atlético Madrid is kitartóan figyeli a francia második ligában szereplő Lorient utánpótlás-válogatott labdarúgóját, a 20 esztendős Alexis Claude-Maurice-t.

 

Az Ouest-France című lap beszámolója szerint nemcsak az említett két topcsapat, hanem a már tavaly is képben lévő Real Sociedad is figyeli Alexis Claude-Maurice-t, míg a L'Équipe a Monacót, a Borussia Mönchengladbachot és az Eintracht Frankfurtot is az érdeklődők közé sorolja.

A legesélyesebb befutónak azonban a Lille tűnik, amely a nyáron várhatóan távozó Nicolas Pépé utódját véli megtalálni a mindkét szélen bevethető, de magát leginkább a klasszikus 10-es szerepben otthon érző francia labdarúgóban.

A francia élvonalba kerülésért versenyben lévő Lorient tízmillió euró feletti vételárat szeretne kialkudni a játékosért, akinek szerződése 2022-ig szól. Hivatalos vételi ajánlatról egyelőre nem tudni.

Claude-Maurice eddig 13 gólt és három gólpasszt könyvelt el a 2018–2019-es másodosztályú bajnokságban, és klubváltás esetén környezete szerint „nem szeretne átugrani egyetlen lépcsőfokot sem, a játék örömére vágyik”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik