Franciaország: „Ami történt, az a múlt” – Benzema visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.02. 09:58
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid csatára, Karim Benzema 2015-ben került ki a francia válogatott keretéből, amikor azzal vádolták, hogy bűntárs válogatottbeli csapattársa, Mathieu Valbuena szexvideós zsarolási ügyében. A francia nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya, Didier Deschamps túltette magát az ügyön, és kész visszahívni Benzemát a keretbe.

„Ami történt, az már a múlté. Nem neheztelek Benzemára” – nyilatkozta Deschamps a francia Le Parisien című lapnak. „Ami történt, az már a múlté. Nem neheztelek Benzemára” – nyilatkozta Deschamps a francia Le Parisien című lapnak.

„Ha úgy gondolom, hogy a csapatnak jót tenne Karim visszatérése, akkor visszahívom őt. Kizárólag szakmai szempontok alapján döntök. Mindig a csapat érdekeit tartom szem előtt” – folytatta.

„Benzema még mindig a legjobb francia csatárok közé tartozik. Lassana Diarra öt évig nem húzhatta magára a válogatott mezét, mielőtt visszatért. Senki sem tudja, mit hoz a jövő” – zárta gondolatait a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik