Fogadási botrány: Sapináék 300 ezer eurót kerestek a Loki Young Boys elleni meccsén

Vágólapra másolva!
2011.04.12. 23:32
Címkék
A Nemzeti Sport a bochumi ügyészségről kiszivárgott információk alapján már korábban beszámolt arról, hogy a fogadási csalások ügyében az egyik fő vádlottnak számító Ante Sapina elismerte, DVSC-meccs is szerepel azon találkozók között, amelyeket befolyásolni próbált. A ruhrnachrichten.de beszámolója szerint Sapina a bíróságon is megerősítette korábbi vallomását.

A horvát Sapina a bochumi perben több mérkőzés befolyásolását is elismerte. Többek között a DVSC 2008-as Young Boys elleni UEFA-kupa meccsének – a Debrecen a svájci Young Boys otthonában 4–1-re kapott ki az UEFA-kupa selejtezőjében, majd a visszavágón 3–2-es vereséget szenvedett – manipulálását is beismerte, igaz, az nem derült ki, hogy a párharc melyik találkozójáról beszélt.a svájci Young Boys otthonában 4–1-re kapott ki az UEFA-kupa selejtezőjében, majd a visszavágón 3–2-es vereséget szenvedett – manipulálását is beismerte, igaz, az nem derült ki, hogy a párharc melyik találkozójáról beszélt.

A Ruhr Nachrichten beszámolója szerint Sapina „ötcsillagosnak” nevezte a Loki egyik Young Boys elleni kupameccsét, ami a csalók között a biztos manipuláció jelszava volt – Sapináék 350 ezer eurós téttel 300 ezres nyereséget értek el azon a találkozón.

Azt azonban a tárgyalás során is tagadta Sapina (ez már korábban is kiszivárgott), hogy a DVSC–Fiorentina meccs kapcsán bárkit is megvesztegettek volna.

A bochumi perben a hírek szerint pénteken ítélet születhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik