FIFA-gála: V. Cristiano, Mitikus Buffon; A hét kiválóság – sajtóvisszhang

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.24. 08:58
Hétfő este Londonban, a Palladium színházban rendezték meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláját (The Best FIFA Football Awards 2017). Az elmúlt idény legjobb férfi futballistájának Cristiano Ronaldót, legjobb női játékosának Lieke Martenst, legjobb férfi edzőjének Zinédine Zidane-t választották meg. Íme, az európai sportsajtó néhány főszereplőjének reakciója az elismerések másnapján!



OLASZORSZÁG


LA GAZZETTA DELLO SPORT: MITIKUS BUFFON – Az olasz lap címoldalán nem a gálával foglalkozik elsősorban. Gianluigi Buffon sikere azért odafért a nyitólapra.

OLASZORSZÁG


LA GAZZETTA DELLO SPORT: MITIKUS BUFFON – Az olasz lap címoldalán nem a gálával foglalkozik elsősorban. Gianluigi Buffon sikere azért odafért a nyitólapra.


PORTUGÁLIA

O JOGO: ELVÁLASZTHATATLANOK – A fotón Cristiano Ronaldo szerepel, kezében az év legjobbjának járó trófeával.


RECORD: CIIIIINCO! – A lap CR emlékezetes gólörömére utalva jelzi a portugál klasszis ötödik elismerését.


A BOLA: V. CRISTIANO – Itt is Ronaldo ötödik elsősége került fókuszba.


SPANYOLORSZÁG

AS: A MADRID A BEST – A címlapon Cristiano Ronaldo és edzője, Zinédine Zidane virít. A lap kiemeli, hogy öt Real Madrid-játékos került be az év csapatába.


MARCA: A HÉT KIVÁLÓSÁG – A lap nyitóoldalán Zidane, valamint öt, díjat nyerő játékosa, Luka Modric, Toni Kroos, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo és Marcelo látható Florentino Pérez, a Real Madrid elnökének társaságában. A címlapon az áll: a hét trófeát szerző Real Madrid söpört a díjátadón.


SPORT: AZ UTÁNPÓTLÁS LEHETŐSÉGET KAP – A katalán médium címlapján nem a FIFA díjátadója került fókuszba. A jobb felső sarokba azért odafért, hogy Cristiano Ronaldo és Lieke Martens lett az év legjobbja.



MUNDO DEPORTIVO: SZTÁROK BULIJA – Az újság címlapján Idris Elba, a gála műsorvezetője és az év csapatába beválasztott 11 klasszis látható. A nyitóoldal megjegyzi, CR a voksok 43 százalékát begyűjtve lett az esztendő legjobbja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik