nemzetisport.hu 2018.12.18 18:37

FFT: nagyinterjú Michael Carrickkel

Min múlott, hogy nem lett az Arsenalé? Miért nem vált be Moyes a Unitednál? Lehetett volna többször válogatott? Mi a különbség Ferguson és a most kirúgott Mourinho között? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Michael Carrick.

 

„Egyszerű wallsendi gyerek vagyok, se jobb, se rosszabb, mint bárki más” – mondja rá jellemző szerénységgel Michael Carrick az FFT-nek. Ezzel nem mindenki értene egyet. Például Alex Ferguson sem, aki 2006-ban megszerezte Carricket a Tottenhamtől, és olyan játékost faragott belőle a Unitednál, amire később azt mondhatta: „a legjobb angol középpályás és a legjobb angol futballista”.

Amikor egy manchesteri hotelben találkozunk, épp arról harsog minden, hogy válságban a United, mivel az idény nagyon gyengén indult Manchester vörös felében. Ennek ellenére vidáman tekint vissza pályafutására, és szívesen válaszol olvasóink kérdéseire esetleges Arsenal-szerződéséről, első különös napjáról a Tottenhamben, a lasagne-ügyről és arról, hogy milyen Paul Pogba egyik főnökének lenni.

A teljes beszélgetést elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, IDE kattintva!

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.

2020.02.13 19:41:22

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sokan azzal is riogatnak, hogy rövidesen kipukkan a hagyományos tv-közvetítések lufija, bár a kását azért sem eszik annyira forrón, mert ez nem pusztán elhatározás kérdése. A váltás jelentős infrastrukturális beruházásokat igényelne.

2020.02.12 20:28:22

Minden más foci THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Megette a fene, ha egy-egy labdarúgó vagy edző szeme előtt a pénz, nem pedig a dicsőség lebeg.

2020.02.10 21:37:07

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Jobban örülnék, ha lenne több bátorság kiállni a nemzeti futball ügye mellett, s ha a változások, gyarapodások mértékét nemcsak eurómilliókban, hanem a pályákon felbukkanó aranylábakban határoznák meg.

2020.02.09 21:41:13

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Maradjanak a kispadon, amennyiben erre lehetőségük van.