FFT 2019.07.12 13:10 Frissítve: 2019.07.12 13:26

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin augusztusi száma

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin augusztusi száma. Íme, a tartalom!

 

• Címlapsztárunk: Andrea Pirlo, aki maga a bizonyíték arra, hogy a stílus a lényeg.

• Kérdezd meg pacekba! című rovatunkban ezúttal Kevin Phillips válaszol az olvasók kérdéseire. A korábbi angol válogatott támadó egyebek között az Aranycipőről, Elton Johnról és a csalánról is beszél lapunknak.

• Miért is imádjuk Pirlót? A Milan és a Juventus szigorú tekintetű klasszisa a pályán kívül is diktált és minden pillanatban elegáns tudott lenni.

• A Special One születése. Avagy így kezdődött José Mourinho története a Premier League-ben, amikor egy szép napon megérkezett Londonba, hogy átvegye a Chelsea-t…

• Ágyúsnak lenni jó – 23 ok, amiért az Arsenalra ma is érdemes figyelni, pedig már 15 éve nem nyert bajnoki címet.

• A huliganizmus ámokfutása, a Millwall-riport. Avagy film készült a britek legfélelmetesebb ultráiról.

• Ismét chatszoba az FFT-ben. Akik pályafutásuk kulisszatitkairól beszélnek: Robbie Savage, Luiz Felipe Scolari, Mario Stanic és Steve Nicol.

• Kételyek tengerében. Döglött akták rovatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd ügyirata közül. Veszprémi Linda ezúttal a Varga Zoltán pályafutását befolyásoló családi traumáról ír.

• Levéltári futball rovatunkban Vörös Csaba ezúttal a sportelhárításról ír. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára őrzi azokat a dokumentumokat, amelyek a sportág külkapcsolati helyzetét értékelték.

2020.02.26 10:13:21

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Fizetési plafon, fiatalszabály, légióskorlátozás, honosított játékosok: ez az új recept a Nagy Falon túl.

2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.