nemzetisport.hu 2019.07.15 15:58

FFT: Ha a Unitednek edző kell, itt vagyok! – Maradona

A FourFourTwo sokat utazott, hogy Mexikó drogtermelő vidékén meglátogassa Diego Maradonát, aki a másodosztályú Dorados de Sinola edzője.

Ha a Unitednek edző kell, itt vagyok! – Maradona (Fotó: Toya Sarno Jordan)

 

„Indulj Mexikóba, és keresd meg Diego Maradonát!” – adta ki a parancsot a FourFourTwo főszerkesztője. Egyszerű mondatocska, érdekes ötlet, de jár némi nehézséggel.

Amikor megkerestük a legenda klubját, a Dorados de Sinaloát, azt az udvarias, de határozott választ kaptuk, hogy az argentin ikon nem ad exkluzív interjút senkinek. Ráadásul Sinaola állam fővárosa, Culiacán, ahol Maradona szeptember óta él, egyenlő a drogkereskedelemmel és a drogkartellek fő tevékenységi területével. Errefelé alig merészkednek turisták.

„Manchesterből jöttem, hogy cikket írjak a csapatról és vezetőjéről, remélem, válthatok is vele néhány szót” – mondtam a sztár barátnőjének, Verónica Ojedának. „Isten hozta, bizonyára szóba áll majd önnel” – jött a válasz. Szerencsére nagyon is szóba állt.

A teljes cikket elolvashatjátok a FourFourTwo oldalán, ide kattintva!

2020.05.27 18:05:02

Minden más foci MAROSI GERGELY

A játékosértékesítés-központú dél-amerikai futball nagyon szűk esztendő(k) elé nézhet a világjárvány következményeként.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.