FFT: a tíz legbizarrabb sérülés a labdarúgásban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.10. 15:35
Az, ugye, megvan, hogy Santi Canizares arcszeszes üveget ejtett a lábára? Uncsi. A FourFourTwo inkább előás kevésbé ismert sztorikat.

Néhány érdekes eset az FFT 10-eslistájáról:

Litmanen, az elátkozott

Kötelező fitneszedzések, szívproblémák és egy Ricardo Batista-féle bomba közvetlen közelről az arcába az egyik edzésen – csak néhány kiragadott balszerencse, ami Jari Litma nent érte a Fulhamnél töltött hat hónapja alatt 2008ban. Nem mintha korábban olyan szerencsés lett volna a fi nn: 2006-ban a Malmö sportigazgatója kibontott mellette egy dobozos kólát, és a nyitókája belerepült a szemébe.

„Betoltam, de azt nem mondták, hová kell”

A brazil középpályásnak, Ramalhónak fogfájása volt, ezért elment a fogorvoshoz, és lenyelte a tablettát, amit az adott neki. De sajnos az egy kúp volt, ezért a következő három napot a kórházi ágyban töltötte. Ott aztán a nővérkék megtanították neki, hogy a kúpot hová kell dugni.

Ágyban, párnák közt...

Mindannyiunknak nehezére esik reggel felkelni, de 2007 augusztusában Leroy Litának egész egyszerűen nem sikerült. A reggeli nyújtózkodásba sérült bele – valami úgy beállt a lábában, hogy nem tudott megmozdulni, az idény első három meccsét ki kellett hagynia. „Nem szabad nevetnünk ezen a sérülésen – mondta Steve Coppell, a Reading menedzsere. – Leroynak nagy fájdalmai voltak, még másnap is alig tudott járni.” De azért ez mégis vicces.

A teljes listát elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik