Felkészülés: Mata döntött az MU javára a Sampdoria ellen

Vágólapra másolva!
2017.08.02. 22:38
null
A dublini nézők is megcsodálhatták Marouane Fellaini játékát és hajkoronáját (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött a Sampdoria ellen Dublinban.

A mérkőzés elején nagy lehetőséghez jutott a Sampdoria, hiszen három méterről végezhetett el közvetlen szabadrúgást. Ebből az lett, hogy a sorfalról levágódó labdával megiramodtak a manchesteriek, és villámgyors kontra végén megszerezték a vezetést Henrih Mhitarjan góljával.

A genovaiak ezzel együtt jól tartották magukat, sőt a második félidő közepén hasonlóan gyors ellentámadásból egyenlítettek, a belga Dennis Praet volt eredményes.

A hajrában aztán jött Juan Mata, és megnyerte a Unitednek a meccset.

Az angol csapatban kezdőként kapott szerepet a Chelsea-től igazolt Nemanja Matics, ahogy a szintén nyáron szerződtetett Victor Lindelöf és Romelu Lukaku is.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MANCHESTER UNITED (angol)–SAMPDORIA (olasz) 2–1
(1–0)
Dublin.
Manchester United:
De Gea (Castro Pereira, 77.) – Lindelöf (P. Jones, 77.), Smalling (Bailly, 77.), Blind (Martial, 59.) – A. Valencia, A. Pereira (A. Herrera, a szünetben), Matics (Carrick, a szünetben), Pogba (Fellaini, a szünetben), Darmian (Tuanzebe, 77.) – Mhitarjan (Mata, a szünetben), Lukaku (Rashford, 59.)
Sampdoria: Puggioni (Tozzo, 86.) – Sala (Bereszynski, 75.), Silvestre, Pavlovic (Murru, 65.), Regini, Linetty (R. Alvárez, 65.), Torreira (Capezzi, 86.), Barreto (Djuricsics, 75.) – Praet (Verre, 75.) – Quagliarella (Kownacki, 86.), Caprari (Bonazzoli, 75.)
G: Mhitarjan (9.), Mata (81.), ill. Praet (63.)

A MÉRKŐZÉS GÓLJAI




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik