Felkészülés: kikapott a Barcelona (B), Anita avatott - a keddi eredmények

Vágólapra másolva!
2011.08.09. 23:59
Címkék
Kikapott a Barcelona az Espanyoltól az idei Katalán Kupa döntőjében, hengerelt a Besiktas és a Stuttgart is, nem megy az AEK Athénnek, odahaza úr a holland bajnok – foglalhatnánk össze a mai nap felkészülési találkozóinak eredményeit.

Névleg az élre kívánkozik a Barcelona veresége, de ne feledjük, hogy a Katalán Kupa fináléjában a két legnagyobb barcelonai futballcsapat tartalékja (ez volt a Barcelona), illetve nagyon tartalékos tizenegye (ez meg az Espanyolra volt igaz) csapott össze. Mindenképpen dicséretes azért a „kisebbik barcelonai" gárda teljesítménye, különösen a mesterhármast elérő francia Thievy Bifoumáé.Barcelona veresége, de ne feledjük, hogy a Katalán Kupa fináléjában a két legnagyobb barcelonai futballcsapat tartalékja (ez volt a Barcelona), illetve nagyon tartalékos tizenegye (ez meg az Espanyolra volt igaz) csapott össze. Mindenképpen dicséretes azért a „kisebbik barcelonai" gárda teljesítménye, különösen a mesterhármast elérő francia Thievy Bifoumáé.

Szintén „C-csapatát" szerepeltette a Stuttgart a Reutlingen ellen, akiken a Cakmak, Csolics támadókettős sem segített. Szűkebben győzött az Ajax a másodosztályú Almere City ellen.

A két klub egykori játékosa, a valenciás Hedwiges Maduro is tiszteletét tette a találkozón, amely egyben afféle stadionavató is volt. A megszépült létesítmény első, egyben a mérkőzés egyetlen gólját a holland szélsőhátvéd, Vurnon Anita szerezte. Az Ajaxban nyolc ifista is pályára lépett.

Jobban ment a Besiktasnak, igaz, ott olyan futballisták vitték a prímet, mint Guti, Simao Sabrosa vagy Ricardo Quaresma.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Antalyaspor (török)–Kasimpasa (török) 0–1
Bari (olasz)–Real Sociedad (spanyol) 1–0
Besiktas (török)–Uerdingen (német) 5–1
Pierikosz (görög)–Pasz Jannina (görög) 2–2
Reutlingen (német)–Stuttgart (német) 0–4
Almere City (holland)–Ajax (holland) 0–1
Anorthoszisz (ciprusi)–AEK Athén (görög) 3–0
Cagliari (olasz)–Arisz Szaloniki (görög) 1–1
Albacete (spanyol)–Levante (spanyol) 1–1
Boavista (portugál)–Valladolid (spanyol) 1–3
Barcelona (spanyol)–Espanyol (spanyol) 0–3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik